Ioana-Cuzino.net

Despărțire surprinzătoare în showbiz-ul românesc.

Rita Mureșan s-a despărțit de iubitul ei, însă o astfel de experiență sentimentală neplăcută poate reprezenta, totuși, un pas înainte. Rita Mureșan este stăpână pe situație, cum se spune, nimeni nu-i contestă statutul de femeie de afaceri de succes și, peste toate, se consideră drept o femeie împlinită.

”Nu mai ești cu iubitul acela pe care îl știm noi, este adevărat sau nu?”, a fost întrebată Rita Mureșan la Antena Stars. ”Nu mai sunt demult cu iubitul acela, dar niciodată nu am fost singură”, a mărturisit Rita înainte de a vorbi despre regretatul designer Răzvan Ciobanu, cel care a murit în urma unui tragic accident de circulație. ”Era un om extrem de talentat, m-am întors special din America pentru acest eveniment (n. red. – dedicat lui Răzvan Ciobanu).

Am stat o lună și ceva în America. Am fost invitată de Românii din Canada să țin seminarii de dezvoltare personală și, bineînțeles, mi-am vizitat și fiica la New York. Fiica a început jobul, e o altă etapă în viața ei, nouă, diversă, cu responsabilități mai mari”, a mai declarat Rita Mureșan.

Rita Mureșan, de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu kilogramele

Având o greutate de peste 100 de kilograme, fostul model are acum în garderobă haine XXL. Rita Mureșan a mărturisit în urmă cu ceva timp că surplusul de greutate nu reprezintă o prioritate pentru ea. Vedeta a mărturisit că s-a luptat cu kilogramele în plus din cauza șocurilor suferite de-a lungul timpului. Suferința prin care a trecut i-a adus kilograme în plus, însă câteodată și kilograme în minus. De aici și oscilațiile în greutate prin care a trecut Rita Mureșan. (VEZI ȘI: RITA MUREȘAN DESPRE LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS:”MI-AȘ FI DORIT SĂ FIU TOATĂ VIAȚA SUBȚIRE, DAR DACĂ NU S-A PUTUT CE SĂ FAC ACUMA? SĂ-MI TAI GÂTUL?”)

“Acum patru ani, am trecut printr-un șoc emoțional care m-a făcut să pierd foarte mult kilograme și altul care m-a făcut să iau. Eu nu-mi mai înțeleg organismul. Dimineața când mă trezesc, eu sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă. Dacă eu îmi fac analizele și sunt ok, în afară de încetinirea asta (n.r. a organismului). Eu nu sunt prietenă cu sportul. Aș vrea să fiu ca tata, dar nu s-a moștenit. Tatăl meu este antrenor de handbal, în echipa națională, cu medalii și nu s-a lipit”, a spus Rita Mureșan, în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show.