Ioana-Cuzino.net

Despărțire neașteptată în showbiz

Despărțire neașteptată în showbiz! Un cântăreț apreciat de la noi și soția lui au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Ei nu mai formează un cuplu de un an, însă, abia în urmă cu câteva ore s-a aflat acest secret. În 2017, au făcut o nuntă frumoasă și atât foștii parteneri, cât și apropiații lor credeau că vor rămâne împreună până la finalul vieții.

Cântărețul Ticy s-a despărțit de Diana, femeia care i-a devenit soție în 2017

Manelistul Ticy s-a despărțit de Diana, mama copilului său în urmă cu un an, însă, ei au decis să păstreze secretul în familie… și doar cu apropiații. Oficial, cei doi încă sunt soț și soție, pentru că nu au semnat actele de divorț, dar, în realitate, niciunul nu mai este inclus în planurile celuilalt. Ei au păstrat o relație amiabilă de dragul fiului lor: Eric.

Loading...

“Nu mai suntem împreună de un an! Nu ne-am despărțit legal, fiindcă niciunul nu și-a făcut o relație cu altcineva, dar nu se mai pune problema de o căsnicie. Ne vedem des, pentru a fi aproape de băiețelul nostru Eric, în vârstă de un an și jumătate, pe care îl creștem împreună, dar nimic altceva. Asta este viața și asta a fost decizia noastră. Mergem pe drumuri diferite”, a declarat Ticy pentru WOWbiz.ro.

În urmă cu doi ani, în primăvară, Ticy a luat-o de soție pe Diana, o femeie superbă, care, pe atunci, era și însărcinată. Artistul era, la vremea respectivă, fericit și împlinit, în ciuda faptului că în acea perioadă existau foarte multe voci care îl acuzau că ar fi avut o relație cu regretata artistă Denisa Răducu, lucru infirmat cu tărie de manelist.

“Diana, eu și Denisa era prieteni buni, eu am și scos o piesă cu ea, i-am compus melodii, dar doar atât, nici vorbă de vreo legătură amoroasă! Ba, mai mult, Denisa trebuia să vină la nuntă cu iubitul, acesta este adevărul. Vă spun sincer, eu și Diana ne-am plănuit cununia religioasă înainte ca Denisa să se îmbolnăvească, era totul plătit. Iar atunci când am aflat că are probleme grave, chiar ne-am gândit să anulăm totul. Am decis însă că trebuie să mergem mai departe, întrucât erau mulţi colegi invitaţi, în plus, urma să avem și un bebeluș”, a mai dezvăluit Ticy, care s-a căsătorit chiar în luna mai atunci când Denisa Răducu a primit diagnosticul cumplit că suferea de o maladie necruțătoare la ficat.

Loading...