Ioana-Cuzino.net

Despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc

A rămas fără matinalul de la Antena Stars, dar a rămas și fără iubit. Natalia Mateuț s-a despărțit de Ciprian Cerbulescu, bărbatul cu care forma un cuplu de peste un an și jumătate. Acum, vedeta este o femeie singură.

De un an jumătate, Natalia Mateuț se iubea cu Ciprian Cerbulescu. Prezentatoarea TV radia de fericire, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit. Deocamdată nu se știe motivul pentru care Natalia Mateuț și Ciprian Cerbulescu nu mai formează un cuplu.

Vedeta a fost întrebată pe una dintre rețelele de socializare dacă mai este într-o relație, iar ea a răspuns că nu, fără a da alte detalii. În vară, Natalia Mateuț vorbea despre relația ei cu Ciprian Cerbulescu, iar pe atunci lucrurile stăteau foarte bine între ei doi.

„Noi ne înţelegem bine, dar e un soi de negociere permanentă. De ce aia? Dar eu vreau aici? Te duci tu, mă duc şi eu…Relaţia noastră nu e bazată de ieşitul cu fetele sau ieşitul separat. E o negociere. La un moment dat, lucrurile trebuie să se aşeze. Dacă vrei să faci ceva într-o relaţie, o faci oricum. Suntem totuşi de un an jumate împreună.

Eu cred că nu suntem proprietatea nimănui. Trebuie fiecare să avem spaţiul nostru. Atât timp cât există o decenţă… e normal să avem un grup de prieteni. Dacă vrea să adere la grupul meu de prieteni, este mereu binevenit’, a declarat Natalia Mateuț în urmă cu câteva luni.