Ioana-Cuzino.net

Despărțire-bombă în showbiz.

Andreea Antonescu se ”cupla”, în urmă cu aproximativ o lună, cu Ștefan Malolache, după ce reporterul i-a luat un interviu. Dragoste mare a fost, cel puțin în aparițiile pe site-urile mondene, doar că… Artista și cel poreclit ”Prințișorul taxiurilor” s-au despărțit.

Totul s-a întâmplat joi, după o discuție mai aprigă între ei, dar care a fost, de fapt, picătura care a umplut paharul unor certuri frecvente în ultimele zile. ”Nepotrivire de caracter”, spun apropiații celor doi, deși e greu de crezut că după o relație foarte scurtă se poate ajunge la o astfel de concluzie, pe care o găsești doar pe la tribunal, la divorțuri!

Aa aflat că artista s-a săturat de unele ”ieșiri” ale lui Manolache, astfel că a pus piciorul în prag și i-a dat papucii. Un apropiat al celor doi a dezvăluit că ”Andreea nu a mai suportat figurile lui, așa că a pus punct relației. I-a dat papucii, ca să zic așa!”

Ce spunea Adreea despre iubitul ei, la începutul relației

Andreea Antonescu era tare fericită acum aproximativ o lună, atunci când s-a îndrăgostit din nou. “Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan.

Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașina lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a spus Andreea Antonescu potrivit viva.ro.