Ioana-Cuzino.net

Decizie de ultim moment a familiei Sacarin! Abia acum s-a aflat ce vor face cu Sorina

Au trecut circa doua luni de cand Sorina, fetita adoptata de familia Sacarin, a plecat in SUA, alaturi de noii sai parinti.

Cazul Sorina a facut multa valva atunci cand au fost facute publice imaginile cu procuroarea Maria Piturca, in timp ce o tara pe Sorina pentru a o lua din casa in care crescuse, cea a asistentilor maternali, si a fi predata familiei care o adoptase.

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, avea sa plece, la jumatatea lunii iulie, alaturi de noua ei familie, in SUA, acolo unde sotii Sacarin locuiesc de ani buni.

In timp ce in tara, avocatii sotilor Saramat, asistentii maternali care au avut grija de Sorina pana acum, au demarat procedurile in Instanta pentru anularea adoptiei, micuta se adapteaza la viata pe taramurile americane.

Loading...

Conform unor informatii ale unui roman care se pare ca locuieste in apropierea familie Sacarin, Sorina a inceput deja scoala.

”Sorina a inceput scoala deja, si-a facut prietene, sunt si copii romani printre colegi, face activitati la scoala care ii plac, s-a acomodat foarte bine”, a scris in mesajul sau, romanul din SUA.

Familia Sacarin a trimis imagini cu Sorina, alaturi de fratii ei din SUA

La inceputul lunii august, prin intermediul unor apropiati ai familiei Sacarin, au aparut cateva imagini cu Sorina si noua ei viata in SUA. In poze, Sorina este vesela, se intelege de minune cu noua familie, iar fratii ei o ajuta sa invete limba engleza. „In America este frumos si bine”, a transmis Sorina, prin intermediul parintilor ei adoptivi.

Loading...