Ioana-Cuzino.net

De necrezut! Ce atitudine are Mircea Badea cand este oprit in trafic de politisti

Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran din Romania. Nu o data, prezentatorul Antena 3 a povestit ca a fost oprit in trafic de politisti. Acesta are insa o atitudine ostila fata de cei in uniforma cu care a recunoscut ca nu vorbeste decat ceea ce este necesar.

In urma episodului in care Cristian Boureanu a intrat in conflict cu un politist, Mircea Badea a povestit cum procedeaza el cand este oprit de catre o patrula. “Eu am propria mea procedura cu politia. Felix Rache a fost martor cand ne-a oprit politia. Eu am aroganta de a recomanda procedura. Eu nu vorbesc cu politistul niciodata. Niciodata! Nici nu ma uit la el”, a spus Badea la Antena 3.

Acesta a continuat: “Eram intr-o dimineata, trebuia sa plecam in Delta intr-un teambuilding. Era 3 dimineata. M-a oprit politia sa-mi puna fiola. Am deschis geamul, eu ma uitam in fata cu mainile pe volan, ca in America. I-am dat actele, dar nu m-am uitat la el. Apoi zice: ‘Aaa, domnul Badea! Ce faceti?’ Nu i-am raspuns. Cand m-a intrebat daca am baut, i-am zis ca ‘Nu’”. Badea a mai spus: “Rache se uita la mine si zicea ca-s nebun. Raspundea el pentru mine in dialogul cu politistul.”

Prezentatorul a incheiat: “De ce nu vorbesc eu cu politistii? Sa nu zica ca i-am injurat. E gresit sa vorbesti cu politistul”