Ioana-Cuzino.net

De la ce i s-a tras bătaia lui Florin Pastramă

După bătaia cruntă primită de Florin Pastramă în dimineața zilei de luni, 7 octombrie, în mediul online au fost stârnite o serie de controverse în legătură cu motivul pentru care omul de afaceri a trecut prin aceste momente cumplite. Nu puțini sunt cei care susțin, însă, că totul ar fi pornit de la cel mai recent proiect al său, în care soțul lui Brigitte a investit sume impresionante de bani.

Florin Pastramă a investit într-un mare proiect imobiliar

Anul 2019 a adus numeroase motive de bucurie pentru Florin Pastramă, atât din punct de vedere sentimental, cât și în ceea ce privește viața profesională. După ce a întâlnit-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase, care între timp i-a devenit parteneră de viață, cei doi și-au propus să dea lovitura pe piața imobiliarelor.

Mai concret, fericitul cuplu a demarat recent lucrările pentru construirea unui minicartier de vile în Ștefănești, iar proiectul nu este deloc ușor de realizat. Pentru a-și vedea visul cu ochii, Pastramă a scos din buzunar câteva sute de mii de euro.

Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă

Una dintre cele mai mari controverse stârnite pe seama lui Florin Pastramă este elgată de averea pe care acesta o deține, în condițiile în care fosta iubită, Raluca Podea, a declarat în mai multe rânduri că omul de afaceri ar ascunde adevărul în privința situației sale materiale. Scos din minți de toate speculațiile, soțul lui Brigitte a rupt tăcerea, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

„Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună”, spunea Florin Pastramă la vremea respectivă.