Ioana-Cuzino.net

De ce s-au despărțit, de fapt, Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua: „De o lună…”

Cosmin Isăilă a dezvăluit de ce s-a despărțit de Carmen de la Sălciua.

Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, a dezvăluit de ce s-a ajuns la despărțire. Omul de afaceri a vorbit despre motivele despărțirii și despre relația pe care a avut-o fosta soție a lui Culiță Sterp.

Cosmin Iăsilă a precizat că un factor negativ în relaţia lor l-a reprezentat faptul că în ultimul timp s-au văzut foarte rar, ca urmare a proiectelor în care este implicat fiecare. În plus, lucrurile începuseră să nu mai meargă între ei, așa că au decis să meargă fiecare pe drumuul său.

Cosmin Isăilă a dezvăluit de ce s-a despărțit de Carmen de la Sălciua! „S-a răcit relaţia, în august ne-am văzut foarte puţin”
„Ne cunoşteam de foarte mult timp, încet, încet, ne-am apropiat şi am ajuns să avem o relaţie frumoasă. Am fost împreună 1 an şi 3 luni. Ea terminase. Într-adevăr au fost momente, i-am fost aproape, a fost şi frumos.

Dar de o lună s-a răcit relaţia, în august ne-am văzut foarte puţin. Pe timpul iernii eu am avut mai puţină treabă şi am putut să merg cu ea la evenimente, s-a produs încet, încet această răcire a noastră. Eu cu ea am mai discutat şi, în ultimul timp, mai aveam discuţii ca în orice cuplu că nu mai merge, nu mai e bine, nu ne sincronizam în ultimul timp”, a spus Cosmin Isăilă în cadrul unui interviu TV.