Ioana-Cuzino.net

DANIELA CRUDU

Da, este oficial! Daniela Crudu l-a înlocuit repede pe fostul, un milionar străin care a răsfățat-o cu vacanțe de lux și cadouri extrem de scumpe. Astăzi, vedeta de la Antena 1 și-a asumat noua relație și a publicat primele imagini cu bărbatul care o face fericită în prezent. Mai mult, focoasa brunetă i-a făcut o declarație de dragoste în public, semn că deja au ajuns la capitolul în care își mărturisesc sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Daniela Crudu, primele imagini cu noul iubit care o face fericită

La doar câteva luni de la despărțirea de fostul partener, Daniela Crudu iubește iar! Azi, puțin după ora 15:00, ea a postat pe rețelele de socializare prima poză cu noul iubit. Desigur, așa cum a procedat și în cazul relației trecute, vedeta nu a dezvăluit identitatea bărbatului care i-a cucerit inima… iar costumul de schi a ajutat-o enorm în acest sens. Cei doi se află într-o stațiune de lux din Ucraina. Fotografia prin care “și-a oficializat” povestea de dragoste pe care o trăiește a fost însoțită de un mesaj emoționant… care s-a încheiat cu o declarație de iubire din partea ei.

“#ready #ski #paradise #snow #couplegoals (…) #loveyou (n.r.: #pregătită #schi #paradis #zăpadă #obiectivedecuplu #teiubesc) ❄️????????”, a scris Daniela Crudu atât pe pagina ei oficială de Instagram, cât și pe cea de Facebook.

Pe înregistrările urcate pe Instagram Stories se aude iubitul Danielei Crudu care vorbește în limba engleză, semn că nu este român. Mai multe imagini cu cei doi vedeți în galeria foto a articolului.
Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.
Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață
Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.