Ioana-Cuzino.net

Daniel: „Fii serioasa, nu vrei sa faci asta!” La scurt timp dupa ce i-a spus asta, tanara era gasita fara suflare. Cazul a ingrozit pe toata lumea, mai ales cand s-a aflat ce se intamplase cu 15 ani inainte. Fostul ei iubit a avut un soc cand au venit rezultatele autopsiei

Yazmina Howard, o tanara in varsta de 18 ani, din Marea Britanie, s-a sinucis pe 1 octombrie 2018 aruncandu-se de pe un pod.

Ceea ce nu stia Yazmina cand s-a aruncat de pe un pod in mijlocul M20, o autostrada cu un trafic infernal intre Londra si kent, era faptul ca era gravida, a notat mirror.co.uk.

Yazmina a scapat miraculos cu viata, la varsta de trei ani, cand mama ei s-a aruncat de la etajul sapte al unui bloc, tinand-o in brate!

De atunci, Yazmina a avut multe tentative de a-si pune capat vietii. Cu o luna inainte de a face gestul fatal, a incercat ceva similar, dar a fost blocata in ultimul moment de prietenul ei, cu care avea o relatie cu nabadai.

Acestui prieten i-a transmis, pe 1 octombrie 2018, inainte de a comite gestul care i-a curmat viata, un mesaj simplu: „Hei, te iubesc!”.

Tanara era dependenta de droguri si a ajuns pe mana psihiatrilor dupa tentativa de suicid blocata de prietenul ei.

El le-a spus celor care-i evaluau sanatatea mintala ca se simtea de nota „opt din zece” si ca era foarte increzatoare in viitor. Peste numai zece zile, ea s-a sinucis.

Bunicul a dat vina pe medici si pe fostul ei iubit

Prietenii au spus ca ea a fost tot timpul chinuita de trecutul ei, chiar daca se recuperase fizic dupa ranile suferite cand mama ei s-a aruncat de la etaj cu ea in brate.

Rudele ei i-au invinuit pe cei care trebuiau sa se ingrijeasca de sanatatea ei mintala. „N-a beneficiat de suficienta ingrijire, a fost lasata balta de un sistem care nu functioneaza”, a spus Michael Howard, bunicul fetei.

Ea nu urma niciun tratament medicamentos in acea perioada si, mai mult, nici macar nu fusese diagnosticata ca depresiva.

Imagini filmate de pe podul de pe care s-a aruncat au aratat ca a stat circa trei minute inainte de a se arunca in gol.

Un mototciclist, Daniel Curley, a vazut-o si a inteles ce vrea sa faca. S-a apropiat de ea si i-a spus: „Fii serioasa, nu vrei sa faci asta!”. „S-a uitat prin mine si s-a aruncat in gol fara sa scoata o vorba”, si-a amintit Daniel Curley.

Prietenul fetei a spus ca se despartise de Yazmina dupa ce aceasta i-a spus ca nu va merge la psiholog. Despartirea a afectat-o grav si, depresiva fiind, a decis sa-si puna capat zilelor.

What to do in Chile: Tapati Easter Island – Open Nature
Jones a negat varianta spusa de bunicul fetei ca ar fi parasit-o dupa ce ar fi aflat ca este gravida. Fostul ei prieten a spus ca a aflat la zece zile dupa decesul ei, cand au venit rezultatele autopsiei.