Ioana-Cuzino.net

Dan Helciug si-a pierdut fetita in Grecia

Dan Helciug nu s-a plictisit deloc in vacanta de doua saptamani petrecuta vara aceasta in Grecia, cu familia. El a trecut prin clipe de cosmar dupa ce si-a dat seama ca si-a pierdut fetita intr-un magazin.

Intr-o zi obisnuita, cu soare, solistul de la „Spitalul de Urgenta” a simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare. Fiica lui a disparut de sub ochii lui, ca intr-un film Horror-SF.

„Eram toti patru intr-un micut magazin de haine din Salonic. Elena, sotia mea, a vrut sa probeze o rochita si a intrat cu Ruxandra (6 ani) in cabina de proba. Eu pazeam usa, Luca (12 ani) langa mine. La un moment dat, Elena iese pe jumatate din cabina si ma roaga sa ii aduc o alta marime de rochita. Am vorbit pret de cateva secunde. In acest timp, Ruxandra a disparut din cabina de proba. Nu am inteles pe unde si cum, mi-au venit in minte toate filmele paranormale de groaza, m-am gandit ca a rapit-o cineva. O strigam si nu raspundea, am cautat-o absolut peste tot, inclusiv in biroul sefei de magazin. Vanzatoarea transpirase toata.

Cand eram la un pas sa cedam si sa chemam politia, vanzatoarea o gaseste. Ghici unde era?! Cabina de proba respectiva comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o usa pe care Ruxandra a descoperit-o si a intrat dincolo, unde se distra proband hainute. Nimeni nu a auzit nimic ca era muzica in magazin”, a povestit Dan Helciug pentru click.ro.

Totul a durat maximum doua minute, insa parintilor li s-au parut ore. De bucurie ca si-au gasit fiica vie si nevatamata, i-au luat o inghetata uriasa. „Ne-am g]ndit inclusiv ca poate s-a furisat pe langa mama ei, caci ea mai face glume din astea si se ascunde de noi. Am trait spaima vietii, ce mai!”, spune Helciug.

Vacanta a continuat insa cu multa distractie.

Loading...