Ioana-Cuzino.net

Dan Capatos a arătat în direct, la TV, cuponul de pensie al lui Ilie Năstase

Dan Capatos, unul dintre prietenii lui Ilie Năstase, a arătat în direct, la TV, cuponul de pensie al fostului tenismen. Prezentatorul este indignat despre ceea ce spun unii dintre oameni despre suma pe care o primește lunar fostul sportiv de la statul român.

Dan Capatos a arătat în direct, la TV, cuponul de pensie al lui Ilie Năstase

Ilie Năstase și Dan Capatos s-au întâlnit ieri și au luat masa în oraș. În timp ce așteptau preparatele comandate, fostul tenismen i-a mărturisit bunului său amic motivul pentru care este supărat… Și asta pentru că, la urechile lui au ajuns răutățile gratuite aruncate de unii dintre cârcotași, care spun că ia foarte mulți bani de la statul român. Chiar înainte să se vadă cu prezentatorul Nasty a mers să își ridice talonul de pensie și, după ce i-a spus care este suma “fabuloasă” a pensiei sale, acesta i-a dat plicul nesigulat și l-a rugat să arate în cadrul emisiunii sale, “XNS”, câți lei primește, de fapt.

“Așa arată talonul de pensie al lui Ilie Năstase și și, dacă puteți să îl puneți și pe ecran pentru a reuși să citesc și eu din el el. Mă rog, are CNP… toată lumea știe… (…). Deci, scrie acolo: M.A.p.N., da? Năstase G Ilie – noiembrie 2019, deci, pe luna aceasta despre care vorbim. General maior în rezervă – da? General maior în rezervă – 1.445.00 de lei.

Un general. Nu te mai contează că e Ilie (n.r.: Ilie Năstase), un general. Te gândești: Bă, un general! . Dar te gândești: Bă, e Ilie Năstase! Trăi-ți-ar, Ilie Năstase! (…). Am avut ocazia să merg cu el pe la Paris, nu poți să faci trei metri, se oprește lumea să facă poze cu el. Este prețuit de statul român cu 1.445 de lei și, după această umilință, pactic – este o umilință să îi dai lui Ilie această pensie, se trezesc unii că zic că ia prea mult. Nu e tare rău? Ziceți-mi mie, nu e tare rău țara asta? O să păstrez ăsta! Jur că îl păstrez! Nu e tare rău țara asta? Să te superi că ia Ilie Năstase 14 milioane vechi… (…).

El le pune în felul lui la inimă, dar a trecut cumva zâmbind peste situația asta. M-a rugat să fac această clarificare, pentru că… i-am zis să vină să vorbim împreună, pleca… pleca împreună cu Ioana din localitate”, a spus Dan Capatos în cadrul emisiunii “XNS” de la Antena 1.