Ioana-Cuzino.net

Daca il vedeti sunati la 112

Băcăuanul care și-ar fi ucis cu sânge rece soția, în urmă cu două zile, este în continuare de negăsit. După aproape 48 de ore de când polițiștii încearcă să dea de urma principalului suspect – Cătălin Dobre – în cazul tinerei ucise într-o mașină din apropierea podului de peste Bistrița din cartierul băcăuan Șerbănești, nici urmă de cadavru în apele reci ale râului de la intrarea în Bacău.

Mii de români sunt revoltaţi! Telekom a hotărât să mărească tarifele la toate abonamentele
Cătălin Dobre și-ar fi înjunghiat de mai multe ori soția, marți seara, după care a lăsat un bilet în care a anunțat că vrea să se arunce în canalul de fugă și a pus în mișcare toate autoritățile. Nimic până acum, iar încercările de a-l găsi în apă, cu ajutorul scafandrilor, au eșuat.
Totuși, potrivit surselor noastre, anchetatorii au luat în calcul și varianta că suspectul și-a înscenat sinuciderea pentru a câștiga timp să fugă din Bacău. Bărbatul și soția lui aveau împreună o fetiță. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Cătălin Dobre ar fi căzut în patima jocurilor de noroc și ar fi ajuns să se împrumute de la cămătari.