Ioana-Cuzino.net

Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”

Cornel Gales s-a stins, duminica, intr-un grav accident de circulatie in Spania, iar a doua zi, fosta lui iubita si, pana in acel moment, partenera de afaceri, Viviana a zburat spre Valencia pentru a se ocupa de cele necesare repatrierii trupului neinsufletit.

Doar ca, asa cum prevede legea, procedurile in asemenea cazuri sunt extrem de complicate, motiv pentru care Viviana a facut eforturi incredibile pentru a rezolva repatrierea trupului lui Cornela Gales.

Din acest motiv, sustin sursele wowbiz.ro , Viviana s-a vazut nevoita sa apeleze la singura varianta posibila pentru a obtine actele necesare pentru ca regretatul Cornel Gales sa se poata intoarce in tara si sa fie inmormantat alaturi de Zanica lui, Ileana Ciuculete. Mai exact, a reusit sa o contacteze pe fiica cu care Cornel Gales nu a mai vorbit deloc in ultimii ani. ”Din ceea ce am inteles, Viviana a discutat cu Claudia si au rezolvat toate aspectele birocratice. Nu se putea altfel, mai ales ca Viviana nu este ruda cu el. Oricum, ea va aduce doar corpul lui Cornel Gales, toate efectele lui personale vor putea fi ridicate de la autoritatile spaniole doar de mostenitorii directi ai lui, adica Claudia, fiica lui”, ne-a spus un apropiat de-al regretatului Cornel Gales.

Culmea, in ciuda faptului ca avea o relatie cat se poate de dificila cu tatal ei, Claudia a rezolvat imediat ce avea de facut, motiv pentru care Viviana s-a putut ocupa in liniste de restul celor necesare pentru ca trupyul lui Cornel Gales sa fie adus in Romania si inmormantat, asa cum a spus-o in repetate randuri, alaturi de Ileana Ciuculete.

Loading...

Cornel Gales s-a stins intr-un accident de masina, in Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatica pentru toti apropiatii lui Cornel Gales. Vestea ca acesta a murit intr-un accident de masina, intr-un orasel de langa Valencia, i-a luat pe toti prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat cateva ore, pana cand, intr-un final, au venit tristele confirmari. Cornel Gales avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte inainte de tragedie si a murit intr-un accident de circulatie. „Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu stiu ce sa zic. Dumnezeu sa il odihneasca…”, ne-a spus, duminica seara, Viviana, vestea trista ca a murit Cornel Gales fiind astfel devenita realitate.

”Am auzit, nu pot sa bag mana in foc, dar am auzit ca nu era, de fapt, el la volan. Asa am inteles, cica ar exista inregistrari din momentul accidentului si cica ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informatii pe care le primesc si eu, nu sunt 100%. Oricum, este o ancheta a politistilor spanioli, sper sa aflam cat mai repede ce s-a intamplat acolo, cu adevarat”, ne-a spus, in exclusivitate, Doina Belu, nasa lui Cornel Gales.

Loading...