Ioana-Cuzino.net

Cum și-au dat seama polițiștii că Victor Slav conduce

Victor Slav a fost prins de polițiștii de la Rutieră, în timpul unui control de rutină, că era sub influența drogurilor în timp ce conducea. Prezentatorul s-a ales cu dosar penal. 

Victor Slav se afla pe Autostrada 3 Bucureşti-Ploieşti, aproape de intrarea în Capitală, la volanul bolidului său, un BMW Seria 7. Oamenii legii efectuau, în acea seară de duminică, o razie pe alcool şi droguri şi i-au cerut vedetei de la Kanal D să se supună controlului. Nu băuse, dar se drogase.

Polițistii și-au dat seama folosindu-se de aparatul Drug Test, care este o probă certă, poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive şi a arătat că Victor Slav consumase cannabis.

Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov

Acesta a fost nevoit să-şi lase maşina pe autostradă şi să plece cu cea a Poliţiei, bolidul său fiind luat ulterior de un amic de-al său. Consumul de substanţe psihoactive influenţează comportamentul conducătorilor de autovehicule, afectează capacitatea de a conduce şi diminuează reflexele