Ioana-Cuzino.net

Cum și-a pedepsit un medic din Timișoara fiul, pentru că a luat nota 6 la Istorie

Unii dintre părinții pot fi indulgenți atunci când copiii lor primesc o notă mai mică la școală, însă alții recurg la pedepse corporale drastice, deși o astfel de ”corecție” nu este justificată niciodată. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre un medic cunoscut din Timișoara.

Bărbatul s-a supărat foarte rău din cauză că fiul său de 13 ani a luat… nota 6 la Istorie, așa că s-a decis să-i ofere o altfel de ”lecție”. Trebuie menționat că medicul este divorțat, iar copilul a rămas în custodia sa, mama acestuia fiind plecată în Austria. Totuși, după ce a fost bătut, băiatul de 13 ani a cerut ajutorul mamei sale.

“Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliția… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”, a fost mesajul de ajutor trimis, de băiat, pe Facebook.

Mi-a spus că nu voi vorbi cu copilul două săptămâni

”Vineri, am sunat pe telefonul fix de pe strada Dreptatea (n.red. – pe strada respectivă locuiește doctorul Blagoe împreună cu A.), ca sa vorbesc cu copilul. Era ora 20,05. A răspuns Radu Blagoe. L-am cerut pe copil la telefon. Mi-a spus că nu îl lasă să vorbească cu mine pentru că A. (n.r. – am înlocuit prenumele copilului cu inițiala aleatorie) este pedepsit pentru că a luat note proaste la școală. Mi-a spus că nu voi vorbi cu copilul două săptămâni. Am insistat să vorbesc cu copilul, dar fără succes.

După această convorbire mi-am deschis internetul pe telefon și am văzut mesajele de ajutor pe care A. mi le-a trimis și pozele. (n.red. – doamna Fodor i-a lăsat copilului un telefon mobil pentru situații de urgență, de care doctorul Blagoe nu știa, iar A. i-a scris mamei sale pe Facebook că a fost bătut de tatăl său, implorând să fie ajutat, și i-a trimis pozele cu ochii umflați de la lovituri și o ureche inflamată de cât s-a tras de ea)”, a povestit femeia, potrvit renașterea.ro.