Ioana-Cuzino.net

Cum s-a razbunat o femeie pe un bucurestean care si-a aruncat gunoiul in mijlocul strazii. Acum il va sti o tara intreaga. Ce mesaj i-a scris pe acel bilet

Gestul nesimtit al unui bucurestean a scos-o din minti pe o femeie, care a decis sa se razbune. Totul s-a petrecut in Sectorul 1 al Capitalei, cand un barbat si-a aruncat gunoiul fix in mijlocul strazii, la o distanta foarte mica de cosul de gunoi.

Cum sacul era prea mare si nu intra in cos, bucuresteanul a decis sa il lase pe strada, in speranta ca se va gasi cineva sa-l arunce la ghena, iar Cancan.ro, site-ul nr 1 din Romania, are imaginile realizate de paparazzii nostri.

Ei bine, o femeie care a trecut prin zona Sectorului 1 din Bucuresti a vazut sacul de gunoi si a decis sa ii aplice o “corectie”. A scris pe o foaie de hartie un mesaj, datat astazi, 7 septembrie 2019, in care il face in toate felurile si ii ureaza sa “crape”, ilustrat si cu o cruce.

“7 spetembrie 2019. Crapa, taran, impostor, hot, sexopat, sociopat, oligofren, paranoic, cu ma-ta!“, este mesajul scris de femeie si pus pe sacul plin cu gunoi.