Ioana-Cuzino.net

Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu în urmă cu doar câteva ore,

Adrian Minune și Cătălin Botezatu s-au întâlnit în urmă cu câteva ore și au decis să imortalizeze un moment din timpul revederii lor. Ulterior, celebrul manelist a făcut publică fotografia cu designerul, care a fost operat de medicii turci, după ce i-au descoperit o tumoră rară.

Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de tumora rară
Întâlnire de gradul zero între Adrian Minune și Cătălin Botezatu! Îndrăgitul artist nu a ratat ocazia de a-l întreba pe creatorul de modă cum decurge recuperarea după operația delicată pe care o are la colon și, la un moment dat, cei doi și-au făcut un selfie. După câteva click-uri, fotografia a fost urcată pe pagina de Facebook a manelistului, însă, în dreptul ei, acesta nu a scris nimic.

Fanii celor doi, care apar alături de un prieten, s-au bucurat să-i vadă și au înroșit butonul de like. Unii dintre internauți le-au transmis mesaje publice. “Pot să pronunț cuvantul ăasta: șmecheri, fiecare în profesia lui e nr .1 din poza asta😘😘”, “Te pupăm și îți dorim tot binele din lume 🤗💖💖🤩”, “Te pup, cumetre! Să îți trăiască tot ce îți dorești” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea lui Adi Minune.