Ioana-Cuzino.net

Cum arată palatul din Petroșani al lui Nicolae Guță

Nicolae Guță se numără cu siguranță printre cei mai bogați maneliști din România. Chiar dacă nu mai apare la tv atât de des, Nicolae Guță o duce bine în continuare și este invitat la o mulțime de evenimente. Are cântări peste cântări și banii curg valuri pentru el. Acest lucru o dovedește și palatul pe care Guță l-a construit în Petroșani.

Cum arată palatul din Petroșani al lui Nicolae Guță
Casa manelistului nu a costat mai puțin de 2 milioane de euro și arată exact ca un palat. Pe lângă aceasta, el mai are și alte case, dar și afaceri profitabile. Manelistul a mai pus mâna și pe o hală industrială, pe care a vândut-o ulterior pe suma de 85.000 de euro. A mai avut și un teren, pe care l-a vândut pentru 70.000 de euro. În posesia lui mai există și alte terenuri, pe Valea Jiului, de care cel mai probabil a vrut să se țină, având în vedere că cel mai probabil nu le-a scos la vânzare. potrivit spynews.ro

Cu toate acestea, acum câțiva ani el a avut probleme mari cu fiscul și a trebui să plătească câteva miliarde bune. La vremea respectivă se plângea că a fost un om corect, însă a fost trădat de apropoați.

„Fiscul m-a pus pe butuci. Am fost de bună-credinţă, am plătit impresar, contabil, dar m-au păcălit”, spunea atunci Nicolae Guță. „Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate, dar i-am lăsat în ţară, am investit într-o zonă defavorizată. De zece ani, mă chinui să termin o pensiune cu 28 de camere în Petroşani. Şi nici Cristinei nu am de unde să-i cumpăr maşină scumpă.”