Ioana-Cuzino.net

Cum arată Flavia de la Neatza la jumătate de an după ce a născut

Flavia Mihășan este o femeie împlinită! Anul trecut, în iunie, a adus pe lume un băiețel superb, pe care îl iubește enorm. În prezent, se află în concediu maternal pentru a se îngriji cât mai bine de micuț.

În toată această perioadă, Flavia nu și-a neglijat deloc corpul. La sașe luni distanță după ce a născut, vedeta a revenit la silueta de invidiat pe care o avea când apărea pe micul ecran. Are, practic, din nou un tup de balerină.

Recent, pe contul personal de socializare, Flavia a urcat o fotografie în care apare alături de băiețelul ei. Ocazie numai bună pentru fani să-i observe corpul perfect.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.
Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.