Ioana-Cuzino.net

Cum arată Cătălin Botezatu la 2 luni de la operație

Cătălin Botezatu a trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă. Designerul a fost operat de mai multe ori după ce a primit un diagnostic crunt: neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră. Acum Botezatu se simte mai bine și chiar și-a făcut apariția la un eveniment din București, alături de Ramona Bădulescu.

Cum arată Cătălin Botezatu la 2 luni de la operație
Cătălin Botezatu a participat la un eveniment din București și toată lumea i-a apreciat forma fizică. Celebrul designer a slăbit în jur de 12 kilograme și susține că nu se simte excelent, chiar dacă arată extraordinar. După operația efectuată la o clinică din străinătate Botezatu susține că a trecut prin momente foarte dificilă și dureri foarte mari.

Cum arată Cătălin Botezatu la 2 luni de la operatie

„Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operatii, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu știu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat. Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a mai făcut o altă operație. Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu, care nu este mulțumit de cum se simte acum.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai adăugat designerul.

Botezatu este acum în perioada de recuperare și este hotărât să meargă mai departe cu toate proiectele sale. Nu va renunța nici la modă, nici la televiziune.