Ioana-Cuzino.net

Cum arată Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr

În anul 1999, după un mariaj de cinci ani cu Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică Jr. a redevenit burlac, iar în lumea showbizului autohton au existat unele zvonuri conform cărora motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea soțului.

Încercând să își refacă viața, Ștefan Bănică Jr. a fost sedus de farmecele unei femei care nu era cunoscută publicului, Camelia Constantinescu. Povestea de iubire dintre cei doi a durat tot cinci ani, până în anul 2006, iar Camelia i-a dăruit lui Ștefan un băiețel – pe Radu Ştefan – care a împlinit 17 ani anul acesta, pe 17 februarie. După despărțire, băiatul a rămas în grija mamei, însă demonstrează că are ”talent” și îi calcă pe urme tatălui. Radu Ștefan a apărut într-un videoclip al lui Ștefan Bănică Jr. – „Până la cer“.

Camelia Constantinescu preferă, în continuare, să fie cât mai discretă. Acum are o relație cu un medic stomatolog și, firește, o viață absolut normală.

Camelia Constantinescu a cerut o mărire a pensiei alimentare
Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au ajuns la proces, iar artistul a câștigat, anul trecut. Femeia care i-a dăruit un băiat lui Ștefan i-a cerut bărbatuluio mărire a pensiei alimentare. Ea a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 București, acolo unde a pierdut.

Camelia Constantinescu a motivat cererea sa prin faptul că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. Dar completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată. Acestea s-au ridicat la 3.100 de lei.