Ioana-Cuzino.net

Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu acum

Băiatul Mihaelei Rădulescu, Ayan, are 15 ani și deja se gândește serios la viitorul său. Se pare că adolescentul și-ar dori să studieze la o universiate de prestigiu din Statele Unite ale Americii. Mama sa nici că poate fi mai mândră de fiul ei, care este și deștept și frumos.

Cum arată acum băiatul Mihaelei Rădulescu. Ayan are 15 ani și este o frumusețe rară

Se pare că Ayan este printre cei mai buni elevi din clasa lui și mereu a fost interesat de activitățile de la școală. Mihaela Rădulescu este foarte mândră de el și nu s-a sfiit niciodată să povestească despre fiul ei. Vedeta tv a declarat în repetate rânduri că Ayan o moștentește, însă a luat trăsături foarte frumoase și de la tatăl său, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. ”Fără îndoială că de la mine și de la taică-su a luat genele bune”.

Mihaela a povestit în repetate rânduri cât de bine învață Ayan la școală și cât de mândră este de el. „Am copil premiant! Azi a terminat scoala si a luat premiu – aici n-au locurile 2 si 3, au doar premiantii care au mediile cele mai mari din clasa – din 18 copii, 5 au luat acest premiu ! Si e singurul care nu s-a nascut vorbind nici engleza, nici franceza (si numai in limbile astea invata toate materiile!). Destept ca taica-su, frumos ca maica-sa, nu?”, a scris Mihaela Rădulescu.

Loading...

Loading...