Ioana-Cuzino.net

Cum apare Delia Matache e fără precedent în televiziunea din România

Imagini +18 ani s-au derulat la emisiunea “iUmor”! Un star renumit peste hotare s-a înscris la show-ul difuzat la Antena 1, iar în cadrul audițiilor, el i-a făcut portretul cântăreței Delia cu părțile intime. Pictura e mai bună decât cea a lui Brent Ray Fraser, stripperul care l-a desenat pe actorul Mihai Bendeac folosindu-și doar organul genital.

Artistul Pricasso i-a făcut portretul cântăreței Delia cu părțile intime
Pricasso are 70 de ani, a venit din Australia în România ca să participe la “iUmor”, este bunic și spune că este un tip timid. Însă, imediat ce a urcat pe scena emisiunii de la Antena 1 într-un costum roz provocator, el a început să se dezbrace și a început să picteze… pensula fiind înlocuită cu fesele și celelalte organe intime.

“Apare domnul, îmbrăcat în roz, foarte… hihihi… așa… un bătrânel foarte nasty (n.r.: obraznic). Ca un flamingo a venit”, a afirmat Delia la începutul interviului realizat pe platourile de la “iUmor” după ce numărului lui Pricasso s-a încheiat.
“Carul cu boi”, “Cina cea de taină” au fost singurele replici ale lui Cheloo în timp ce artistul lucra intens la lucrarea sa.
“Aoleu! Mă desenează pe mine!”, a spus surprinsă Delia.

“O face pe Delia! Nu cred!”, a reacționat Șerban Copoț.
“Mă desenează pe mine. Mi-am dat seama că am văzut șuvițele… Și am văzut gluga”, a mai subliniat îndrăgita artistă.

Artistul Pricasso i-a făcut portretul cântăreței Delia cu părțile intime în cadrul emisiunii “iUmor” © captură Antena 1

Delia a luat acasă tabloul pictat de Pricasso cu penSULA
“Tu ce ai făcut cu tabloul ăla? Unde îl ții? Tabloul tău, unde e? Ăla!”, l-a întrebat la un moment dat Delia pe Mihai Bendeac.
“La mine în living. E singurul tablou din living”, a răspuns carismaticul actor.

Deși pictura realizată de Pricasso a fost mult mai complexă și mai interesantă decât cea a stripperului Brent Ray Fraser care i-a făcut portretul lui Mihai Bendeac pe un șablon, starul de 70 de ani a primit un singur like: de la Delia! Excentriva artistă a mărturisit că, cel mai probabil, colegii săi de jurizare s-au simțit stânjeniți pentru situația în care ea s-a aflat, motiv pentru care i-au dat lui Pricasso dislike. La final, Delia a mers pe scenă și și-a luat tabloul. Ea a promis că îl va duce acasă.