Ioana-Cuzino.net

Cum a reușit Bursucu să slăbească 16 kilograme, după ce ajunsese la 135

Adrian Cristea – cunoscut în showbizul autohton drept ”Bursucu” – a fost dansator de performanță și, după ce a abandonat dansul sportiv, s-a trezit într-o situație care părea fără ieșire. A luat în greutate, ajungând la nu mai puțin de 135 de kilograme, surprinzându-i pe apropiați. Vedeta a declarat că, paradoxal, se simțea bine în pielea lui, cu atât mai mult cu cât descoperise ”viața fără durere”, una în care puteai mânca după pofta inimii.

Excesele culinare au venit ”la pachet” cu kilogramele suplimentare, fiindcă Burusucu avea plăcerea de a mânca orice și orice oră. Dar se simțea excelent, iar faptul că se îngrășa vizibil nu i-a creat o stare de disconfort, cel puțin o perioadă.

”În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viață, o viață fără durere, fără febră musculară, o viață în care poți mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam același frumos. Când descoperit această viață fără durere și în care poți mânca, mi-a plăcut”, a povestit Bursucu pentru Avantaje.