Ioana-Cuzino.net

Cum a reacționat un taximetrist din București după ce a fost rugat de client să nu se mai joace pe telefon în timp ce conduce:

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că o cursă cu taxiul te poate pune în fața unor întâmplări neobișnuite. Clienții povestesc, de-a lungul timpului, tot felul de experiențe, plăcute sau mai puțin plăcute, iar un taximetrist din București a devenit ”personaj negativ” după ce i s-a cerut… să nu se mai joace pe telefonul mobil în timp ce conduce.

Clientul respectiv a fost extrem de surprins atunci când a constatat că șoferul se juca pe telefonul mobil în timp ce se afla în cursă, așa că l-a filmat pe acesta. Totodată, l-a întrebat pe șofer de ce încalcă legea, prevederile referitoare la folosirea telefonului mobil în timp ce te afli la volan fiind extrem de dure. Reacția șoferului nu a fost cea așteptată de client, iar acesta a preferat să coboare din mașină. Însă, ulterior, a postat pe pagina de socializare dialogul șocant pe care l-a avut cu șoferul.

Un răspuns halucinant

„De exemplu, e legal să vă jucaţi pe telefon în timp ce conduceţi?”, a întrebat clientul nemulțumit. „Dacă-mi asum amenda, eu consider că da”, a fost răspunsul halucinant al taximetristului, informează a1.ro.

Conform sursei precizate mai sus, sindicatul taximetriștilor a reacționat, fiind întrunită comisia de disciplină: „Considerăm că nimeni nu este mai presus de lege. Împotriva acestul domn conducător auto, deja firma respectivă a întrunit comisia de disciplină şi se va propune o penalizare de zece la sută pe următoarele trei luni de zile”, a declarat Vasile Ștefănescu.