Ioana-Cuzino.net

Cum a ieșit Loredana Chivu din casă

Loredana Chivu este o prezență care nu trece neobservată, nici pe stradă, cu atât mai puțin la evenimentele la care ia parte. Recent, s-a distrat alături de prieteni într-un club din Capitală, acolo unde a făcut spectacol.

La plecare, cei care au văzut-o au rămas cu gura căscată. La început de 2020, Loredana Chivu a ieșit din casă într-o fustiță scurtă și cu o geacă pe ea. Bucureștii au crezut, în primă fază, că nu văd bine. Blondinei, însă, nu i-a păsat și s-a lăsat fotografiată de un amic. Imaginea a ajuns, logic, pe contul personal de Facebook al vedetei.

Cum a răsplătit-o primul iubit pentru că era virgină

Loredana Chivu este o tânără dorită de mulți bărbați. Primul iubit al blondinei a fost fotbalistul Alex Necula, cu care a avut o relaţie de cinci ani, el fiind bărbatul care a făcut-o femeie. Drept răsplată că era virgină, tânărul a plătit ca să-şi mărească bustul şi buzele.
„Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, a declarat o prietenă apropiată sexy-blondinei.