Ioana-Cuzino.net

Cum a fost umilită Cornelia Catanga de Andreea Marin: „E discriminare rasială”

Cornelia Catanga ar fi fost umilită de Andreea Marin. acum ceva timp

În prezent, Catanga are grave probleme de sănătate, după ce a suferit un infarct. „Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă.”, a spus Aurel Pădureanu, soțul artistei, în urmă cu câteva zile. Între timp, Catanga a fost externată, conform declarațiilor dr. Monica Pop.

În urmă cu 14 ani, Catanga a fost în atenţia presei cu un scandal monstru. Acesta a fost declanşat în urma emisiunii „Surprize, Surprize” de sambata, 16 octombrie 2005, prezentată de Andreea Marin, la care au fost invitaţi, printre alţii, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu si Paolo Coelho.

Cum a fost umilită Cornelia Catanga de Andreea Marin: „Dar voi ce aveţi, nespălaţilor?”
Catanga şi soţul ei au susţinut că au fost sabotaţi de Andreea Marin şi echipa emisiunii, care a transmis pe post un calup publicitar, în locul momentului artistic sustinut în studio de scriitorul brazilian împreună cu Pădureanu. Mai mult, Catanga şi Padureanu au afirmat că la reluarea emisiunii, de luni, 17 octombrie, au fost scoase toate secvenţele în care ei au apărut în timpul transmisiunii în direct.

„Andreea Marin e un înger cu faţă murdară, iar lacrimile ei sunt false”, a declarant soţul lui Catanga. Cântăreaţa a primit apoi pe telefonul mobil un mesaj: „Eu am faţă murdară? Dar voi ce aveţi, nespălaţilor? Puţiţi a transpiraţie de mi-a venit să vomit. Duceţi-vă dracului, ţiganilor!”. Mesajul a fost trimis de pe o cartela pre-platita, iar in cazul apelarii numarului respectiv intra mesageria vocală.
Cum a fost umilită Cornelia Catanga de Andreea Marin: „Aş fi putut evita tot scandalul acesta”

S-a aflat cum a fost umilită Cornelia Catanga de Andreea Marin. Cornelia Catanga a avut suspiciuni în ceea ce-l priveste pe expeditorul mesajului. „Nu pot aduce nicio acuzaţie, n-am nicio dovadă. Oricine îşi poate cumpăra o cartelă, pe care să o arunce după ce o foloseste.

Dar mesajul suna ca şi cum ar veni de la ea (Andreea Marin – n.r.)”, afirma cântareata. „Totusi, nu cred ca s-ar cobori la nivelul asta. Aici e vorba despre discriminare rasială. Aş fi putut evita tot scandalul acesta. Am vazut-o la repetitii cum ţipa la oamenii din echipa si trebuia sa-mi dau seama ca nu e bine sa ma duc la emisiune”, a mai spus Catanga.
“Nu m-aş coborî la aşa ceva. Poate şi-a trimis chiar ea mesajul”, a replicat Andreea Marin.