Ioana-Cuzino.net

Cum a apărut Luiza Melencu în urmă cu doar câteva ore pe Facebook

Pagina de Facebook a Luizei Melencu a fost închisă de membrii familiei sale, însă în mediul online există un cont cu numele tinerei. Contul este activ, iar din când în când apar mesaje și fotografii cu tânăra despre care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o.
Specialiștii care au analizat unele pete de sânge descoperite în locuința lui Gheorghe Dincă au transmis că este vorba despre sângele Luizei Melencu. Cu toate acestea, familia ei speră că tânar ar putea să fie în viață.

În mediul online circulă, de câteva zile, o fotografie în care apare un băiat misterios. Unii dintre internauți consideră că tânărul este chiar ”dubios”, însă identitatea sa rămâne, în continuare, necunoscută. ”Pe contul Luiza V Mihaela iarăși și-a schimbat poza de profil… În pozele ei apare unul dubios. Aceasta poza apare și la unul din lista prietenilor ! Priviti”, este mesajul de pe grup, postat alături de mai multe capturi cu poze de pe pagina de facebook cu numele Luiza Mihaela, așa cum îl avea și victima lui Gheorghe Dincă.

”Cineva face conturi în numele ei și se joacă!”, ”Rușine pentru astfel de oameni care chinuie familia Luizei”, sunt două dintre mesajele lăsate de internauți în dreptul respectivei postări.