Ioana-Cuzino.net

Cum a ajuns să arate Cosmina Păsărin

O mai țineți minte pe Cosmina Păsărin? Fosta concurentă de la „Vara ispitelor” de la PRO TV arată demențial la cei aproape 37 de ani, pe care îi va împlini pe 2 octombrie anul acesta. Fosta parteneră a lui DJ Pagal s-a retras din lumea televiziunii, însă mai participă la anumite evenimente mondene în Capitală, atunci când este solicitată și i se potrivește event-ul în sine

Cosmina Păsărin are un trup de invidiat

Au trecut mai bine de 15 ani de când Cosmina Păsărin încingea imaginația bărbaților din România, iar vedeta a păcălit cu brio trecerea anilor. Bruneta e neschimbată, ba chiar mulți dintre fani spun că arată mai bine decât în perioada în care a devenit celebră. Fosta prezentatoare de la TVR 2 s-a reorientat profesional după ce a părăsit lumea televiziunii.

Vedeta cochetează cu profesia de MC și a absolvit anul acesta cursul de wedding planner (organizatoare de nunți). Cosmina îi ține la curent pe fanii ei cu tot ceea ce face, iar pe contul oficial de Instagram postează aproape zi de zi fotografii sexy cu ea. Meseria de MC o poartă pe fosta prezentatoare de televiziune să se plimbe prin localurile din toată România, după cum se poate vedea din pozele de pe rețeaua de socializare.
Cosmina Păsărin

Vedeta are o dietă sănătoasă și face multă mișcare

Secretul care explică forma de invidiat pe care și-o menține vedeta poate fi renunțarea completă la sucurile acidulate și o dietă sănătoasă. „Este adevărat, nu beau sucuri acidulate, sucuri despre care se spune că sunt naturale, nu mănânc chipsuri, grisine, jeleuri, carne de porc. Şi dacă aş vrea nu le-aş putea consuma, deoarece nu îmi plac la gust.

În rest, mănânc la orice oră, chiar şi noaptea, tot ce poftesc: mâncare gătita, ciorbe, supe, peşte la grătar, consum şi pâine, mănânc şi dulciuri (amandine, eclere), dar nu exagerez cu cantităţile. Dacă faci sport, cred că îţi poţi permite să mănânci cam tot ce vrei. Eu aşa funcţionez!”, a declarat Cosmina pentru cosmopolitan.ro.