Ioana-Cuzino.net

Culita Sterp rupe tacerea! E oficial: ce spune despre impacarea cu fosta lui sotie, Carmen de la Salciua

Zvonurile privind impacarea dintre Culita Sterp si Carmen de la Salciua au luat prin surprindere lumea showbiz-ului.

Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre la ziua de nastere a lui Carmen de la Salciua, iar acum insusi Culita Sterp alimenteaza speculatiile.

El nu neaga o posibila impacare, ba mai mult, lasa sa se inteleaga ca este mai apropiat ca oricand de Carmen de la Salciua.
“Inca nu pot sa dau nicio declaratie in privinta asta, fiindca inca nu stim suta la suta ce o sa fie. Vorbim, suntem prieteni, inca nu stam in aceeasi casa. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim.

“Nu stiu ce o sa fie in continuare. Dar nu pot sa dau o declaratie suta la suta ne-am impacat”, a spus Culita Sterp.

Loading...

Culita Sterp, impacare cu Carmen de la Salciua? Ce mesaj i-a transmis de ziua ei

“La multi ani frumosi si sanatosi persoanei cu care mi-am trait 3 ani din viata, cu care am impartit aceeasi masa, aceeasi casa, acelasi pat! 3 ani frumosi, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adaugat unul in care ne-am indepartat si ne-am apropiat, dar cel mai important am ramas fiecare cu ceva unul de la altul!

“Ma bucur pentru tine pentru ca iti stiu sufletul si stiu ca o simpla fata de la tara a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din tara, si iubita de atatia oameni!

“In ciuda a toate ce s-au intamplat, iti doresc din tot sufletul sa fii fericita alaturi de ce iubesti tu din suflet! 🙈 La multi ani, inca o data! 🤗”, a fost mesajul lui Culita Sterp.

Loading...