Ioana-Cuzino.net

Cu cine se iubește Roxana de la Puterea dragostei! Toată România îl cunoaște

Concurenta s-a dat de gol.

Roxana de la Puterea dragostei a revenit de câteva săptămâni în casa dragostei, dar până acum nu a reușit să formeze un cuplu cu niciun concurent. Deși i-a dat câteva semnale lui Marius, acesta și-a dat seama în emisiunea de astăzi că totul este doar o joacă pentru Roxana și că ea nu vrea să îl cunoască mai mult decât ca pe un amic.

Iar acest lucru ar putea avea legătură cu Turcu, bărbatul care se pare că i-a furat inima Roxanei. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a fost surprinsă în România alături de Turcu în urmă cu o săptămână. Cei doi s-au ținut de mână și au mers împreună în mall.

Însă, relația lor pare să fie una mult mai veche, încă din vară, după ce s-a terminat primul sezon al emisiunii. Roxana și Turcu au făcut mai multe fotografii împreună pentru un brand de haine, iar concurenta nu a ascuns nimic.

Roxana, aproape goală lângă Turcu
Îmbrăcată într-un costum de baie care lăsa totul la vedere, Roxana s-a fotografiat cu Turcu, fără nicio reținere. În alte fotografii, cei doi sunt surprinși ținându-se de mână ori în brațe. Deși la momentul respectiv nimeni nu anunța o relație a celor doi, faptul că Roxana a venit în vacanță și a mers să se vadă cu Turcu spune multe despre cei doi.