Ioana-Cuzino.net

Cu ce se ocupa Alice Badea, noua iubita a lui What’s Up!

What’s Up, pe numele din buletin Marius Ivancea, si-a asumat noua poveste de dragoste pe care o traieste dupa divortul de Simina la nicio luna de cand a facut anuntul separarii. Recent, s-a aflat cu ce se ocupa Alice Badea, noua iubita a cantaretului, dar si legatura dintre aceasta si fosta sotie, Simina Costea.

Cu ce se ocupa Alice Badea, noua iubita a lui What’s Up
Alice Badea si What’s Up traiesc o frumoasa poveste de iubire care a inceput in urma cu o luna, potrivit marturisirilor facute de artist. In varsta de 33 de ani, blondina este profesoara de muzica si co-fondator a doua scoli private de muzica din Bucuresti, relateaza click.ro. Noua iubita a cantaretului are un corp de zeita si este indragostita de vioara. Mai mult, ea s-a cunoscut cu What’s Up datorita Siminei Costea, care a adus-o in echipa.

Adevarul despre divortul dintre What’s Up si Simina. Se pare ca lucrurile nu erau chiar roz

“Alice este violonista si a venit in echipa in locul unui alt instrumentist. Practic, Simina si-a adus dusmanul in viata, fara sa stie ce va urma. Acum, cei doi merg impreuna in concerte, cu aceleasi masini, sunt impreuna peste tot. Inca n-au inceput sa se afiseze pe la petreceri, dar este posibil sa se intample si asta, in curand”, au declarat apropiati de-ai artistului, potrivit sursei citata mai sus. Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artisti din Romania, printre ei numarandu-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays si JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, si cu What’s Up. Apropiatii cantaretului sustin ca cea care a adus-o in echipa este chiar Simina, fosta sotie a cantaretului: