Ioana-Cuzino.net

Cristina Țopescu fusese condamnată la 3 ani de închisoare

A fost descoperită în propria locuință, fără suflare, alături de câinii la care ținea atât de mult. Spre surprinderea tuturor celor care au aflat amănuntele tragice, Cristina Țopescu nu fusese căutată de nimeni, încă de la sfârșitul lunii decembrie.

În anii `80, mama Cristinei Țopescu locuia în străinătate, iar fiica ei a vizitat-o de mai multe ori. Cristina Țopescu luase decizia, la un moment dat, să fugă din țară, numai că ”informatori binevoitori” au pârât-o autorităților. Cristina Țopescu a fost prinsă chiar la graniță, primind 3 ani de închisoare pentru încercarea sa. Numai că mai multe persoane importante au intervenit pentru ea, printre aceștia aflându-se chiar Mircea Luceascu. Într-un final, pedeapsa i-a fost redusă la trei luni de încarcerare.

”În perioada respectivă, în special la începutul anilor ’80, Cristina a plecat de multe ori în străinătate la mama ei, femeia cu care Cristian Țopescu, tatăl ei fusese căsătorit aproape 15 ani. La un moment dat, a decis sa fuga din tara, dar, a fost pârâta de „binevoitori”. A fost prinsa la granița și închisă. Inițial, a primit trei ani de închisoare, dar după intervenția unor persoane importante, printre care și Mircea Lucescu, pedeapsa i s-a redus la trei luni, dar trei luni de chin”, au declarat apropiați ai regretatei vedete pentru wowbiz.ro.

Cristina Țopescu s-a stins din viață – cel mai probabil – în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie.
Deși avea mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi de-a lungul timpului. Lângă cadavrul Cristinei Țopescu au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla.