Ioana-Cuzino.net

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi la Survivor România:

”Survivor România” aduce pe micile ecrane lupta strânsă dintre 20 de concurenți împărțiți în două echipe. Republica Dominicană este ”câmpul de bătălie”, iar vedetele și concurenții mai puțin cunoscuți publicului larg vor da tot ceea ce au mai bun pentru a fi, într-un final, câștigători. Încă de la primul episod, tensiunea s-a ridicat la cele mai înalte cote, iar competiția se anunță a fi una spectaculoasă.

Printre vedetele aflate în concurs se află și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu. Vedeta s-a despărțit cu mare greutate de soț și de micuța Petra, iar acum, după ce concursul a început, deja resimte dorul de casă și de copil. Lacrimile Cristinei au transmis, de fapt, toată această greutate care o apasă pe suflet, însă – așa cum declara înainte de emisiune – se simte ”determinată” și nimic nu o poate opri.

„Mai devreme eram foarte veselă și fericită că urmează să trăiesc această experiență. Acum îmi dau seama că începe și îmi va fi foarte dor de ai mei de acasă, de fetița mea, dar sunt extrem de determinată și sunt convinsă că voi fi puternică!”, a spus, lăcrimând, Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu: ”Este provocarea extremă”

Cristina Șișcanu a plecat pentru a participa la Survivor România de la Kanal D cu dorința mărturisită de a trăi ”orice” în timpul concursului. Determinată și decisă să fie câștigătoare într-o ”altă lume”, soția lui Mădălin Ionescu a promis, înainte de plecare, că va fi ambițioasă și va gusta din plin această provocare extremă.
„Nu am defecte care să mă împiedice să înving. Voi fi foarte ambițioasă, sunt foarte determinată și nimic nu mă poate opri! Survivor România este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor”, a declarat Cristina Șișcanu înainte de a pleca pentru a concura la Survivor România de la Kanal D.