Ioana-Cuzino.net

Cristina ICH, probleme în spital. Au apărut complicații după ce a născut:

Cristina Ich a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut în mare secret în băiețel perfect sănătos, vineri seara, pe 25 octombrie, la un spital din Capitală. Şatena a anunțat dinainte că va lua o pauză de pe reţelele de socializare, ceea ce s-a şi întâmplat, până azi dimineaţă, când a făcut o postare pe Instagram, în care anunţă o veste nu tocmai bună

Dacă băieţelul, Noah Alexandru, este foarte bine, Cristina, din păcate, acuză probleme de sănătate, însă este optimistă că recuperarea ei se va termina cu bine. „O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului„, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Alex Pițurcă a „abandonat-o” pe Cristina ICH în maternitate și a “fugit” să petreacă
Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, sâmbăta trecută, la scurt timp după ce a devenit tată, Alex Pițurcă și-a strâns prietenii și a pus-o de petrecere pentru a celebra venirea pe lume a primului moștenitor, dar și împlinirea celor 36 de ani. Maratonul distracției a avut loc într-o vilă din Pipera, iar totul ar fi fost ”stropit” din belșug cu cele mai rafinate băuturi.

Cum este un mare ”consumator” de frumos, de la petrecere nu avea cum să lipsească „lotul” feminin. Potrivit surselor noastre, pe lângă prietenii lui Alex s-a aflat si o brigadă calificată de ”fete de oraș”, care s-au distrat alături de sărbătorit până în zorii zilei.

În imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se observă destul de clar că distracția a fost la cote înalte, iar atmosfera a fost una de-a dreptul incendiară. Domnișoarele s-au distrat și și-au mișcat formele bine definite pe unde au apucat. Ba pe mese, ba pe canapea.