Ioana-Cuzino.net

Cristina Dochianu a născut.

Bucurie mare în familia Cristinei Dochianu, fosta știristă de la Antena 1 a devenit mamă pentru a treia oară. În urmă cu câteva zile, vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, care poartă numele de Nicolas.

Blondina a postat o imagine pe rețelele de socializare, unde apar cele două fetițe, care stau în jurul nou-născutului. Bebelușul a avut parte de o primire specială, cu baloane colorate, pe care scria: „Bine ai venit! Nicolas!”

Cristina Dochianu este acum o mamă perfectă și are o familie împlinită. Blondina s-a retras din showbiz și trăiește alături de soțul ei – Cristian Fogarassy. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, într-o ceremonie discretă care a avut loc lângă Orșova. Acesta este orașul în care Cristina și-a petrecut copilăria.

„Jumatatea mea poate să aibă 10 calități sau poate să aibă una singură cu care să mă fascineze. Nu știu, cred că am nevoie de un bărbat lângă care să mă simț protejată, să simț că nu mi se poate întâmplă nimic rău. Trebuie să fie stăpân pe el, încrezător și să se descurce în orice situație. Mi-ar plăcea să râd mult în prezența lui, să aibă simțul umorului, să aibă inițiativă și dacă se poate să îmi citească și gândurile. Știu, am văzut prea multe filme cu super-eroi! Oare există Superman?”, a declarat amuzata Cristina Dochianu pentru showbiz.ro.

Loading...

Până la căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relație cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush. Aceștia au fost împreună în finalul anului 2007 și anul 2010.

Loading...