Ioana-Cuzino.net

Cristian Cioacă, ce lovitură!

Cristian Cioacă a fost arestat pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, chiar dacă anchetatorii nu au reușit să descopere trupul femeii. El a fost condamnat – în iunie 2014 – la 15 ani şi opt luni de închisoare. Acum, criminalul primește încă o lovitură, fiind vorba despre creditorii care vor să îl lase fără casă.

Asociaţia de proprietari care administrează blocul în care a avut cabinetul avocata Elodia Ghinescu l-a mai acționat în judecată pe Cristian

Cioacă, fiind vorba despre datoriile foarte mari acumulate de-a lungul timpului. Se dorește, din nou, executarea silită și scoaterea la licitație a apartamentului moștenit de Cristian Cioacă.

„Din cauza datoriilor uriaşe acumulate, am deschis al treilea proces din ultimii ani împotriva lui Cristian Cioacă. Întrucât nu cred că avem şanse să recuperăm datoriile, vom solicita executarea silită şi scoaterea la licitaţie a apartamentului.

Nu va fi uşor, dat fiind faptul că imobilul este moştenit de la Elodia şi trebuie făcută succesiunea, însă probabil va fi singura şansă să recuperăm banii”, au declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, reprezentanţii asociaţiei de proprietari.

Dispariția Elodiei Ghinescu
Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru crimă.