Ioana-Cuzino.net

Cristi Borcea este bolnav! A plecat de urgenţă din ţară ca să se trateze

Cristi Borcea simte gustul libertăţii de o săptămână, după ce miercurea trecută a fost eliberat din spatele gratiilor. El a stat încarcerat din luna februarie, după ce a primit o pedeapsă în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Cristi Borcea are probleme de sănătate

Cristi Borcea a petrecut luni grele în spatele gratiilor, iar primul gând pe care l-a avut după eliberare a fost acela să-şi vadă familia, mai ales că nu a putut fi prezent la naşterea gemenelor sale, care au venit pe lume pe 1 martie, când fostul şef al lui Dinamo se afla deja în spatele gratiilor.

Într-un interviu pentru Libertatea, Cristi Borcea a oferit primele declaraţii după eliberare, iar veştile nu sunt foarte bune despre el. Spunem asta, pentru că fostul şef al lui Dinamo se află în Budapesta, acolo unde urmează să meargă la medic. Cristi Borcea s-a ales cu probleme de sănătate în urma lunilor petrecute în închisoare, iar acum nu vrea decât să se facă bine.

În plus, Cristi Borcea a ţinut să precizeze că nu se va întoarce la Dinamo, cel puţin nu acum, până când nu îi va fi îndeplinită cea mai mare rugăminte. Totodată, Cristi Borcea a ţinut să transmită un mesaj şi celor care l-au uitat în această perioadă grea din viaţa lui.

”Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ”În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!”. Îi aparține lui Al Pacino”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.