Ioana-Cuzino.net

Cornel Galeș a lăsat un bilet de adio! Doina Belu rupe tăcerea

Cornel Galeș a încetat din viață în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Spania, însă moartea fostului soț al Ilenei Ciuculete lasă în urmă foarte multe semne de întrebare. Nu sunt cunoscute, încă, toate circumstanțele care au dus la o asemenea nenorocire, iar noile informații apărute fac ca această anchetă să devină și mai complicată.

Din câte se știe până acum, conform declarației făcute de Doina Belu – nașa de cununie Ilenei Ciuculete – în mașina implicată în accident se aflau trei persoane. Cornal Gale; a murit, iar a doua persoană se află în comă. Totuși, cea de-a treia persoană este de negăsit.

”Am aflat că au fost trei persoane în mașină, Cornel care a murit, un alt bărbat care se află în comă și o a treia persoană care este de negăsit. Nimeni nu știe unde este. Poliția nu vrea să ofere momentan prea multe detalii, este un caz în cercetare”, a declarat Doina Belu pentru ciao.ro.

Biletul misterios

Doina Belu a mai declarat, conform sursei precizate mai sus, că în bucătărie a fost descoperit un bilet pe care era trecut numele ei, alături de precizarea ”persoană de contact”.
”Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: , și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis. Au revenit printr-un translator și mi-au comunciat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a mai declarat Doina Belu.