Ioana-Cuzino.net

Claudia Pavel: „Ferma a fost un proiect oribil, pe care nu l-aș repeta”

Claudia Pavel este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. În ultimul timp ea a participat la mai multe reality show-uri care i-au făcut pe oameni să o iubească și mai mult. Într-un interviu pentru revista Ciao artista a povestit despre experiența neplăcută de la emisiunea Ferma, dar și despre alte proiecte la care a participat.

Claudia Pavel: „Ferma a fost un proiect oribil, pe care nu l-aș repeta”
Claudia a trăt mai mulți ani în America, însă atunci când s-a despărțit de tatăl copilului ei a decis să se întoarcă în România, unde duce o viață frumoasă alături de băiețelul ei Noah.

Claudia Pavel a povestit, printre altele, și ce au însemnat pentru ea emisiune de reality show la care a participat, dar și ce s-a întâmplat între ea și Brigitte Pastramă la Ferma.

„Adevarul este… ea avea o problema cu mine acolo si eu am reactionat asa cum era normal! Ea si-a cerut scuze, mi-a zis ca-i pare rau pentru minciunile pe care le-a spus despre mine… i-am acceptat scuzele, fara sa inteleg de ce a facut-o… si… cam atat. Daca ne vedem, ne salutam. Ii doresc numai bine! “Ferma” a fost un proiect cu adevarat greu/oribil pe care nu l-as repeta niciodata!”, a declarat artista.

Loading...

Despre Exatlon ea a spus că a fost o experiență frumoasă, însă nu prea ar vrea să mai participe la astfel de show-uri. „Exatlon a fost o experienta grea, dar frumoasa. Am invatat lucruri noi despre mine, m-am si accidentat (entorsa de gradul 2). Fiind o emisiune fenomen, mi-a adus foarte multa expunere. Insa… in Dominicana era superb si m-am bucurat de plaja aceea superba 5 saptamani. Nu vreau sa mai fac reality… dar niciodata sa nu spui niciodata!”,a maia dăugat Claudia Pavel.

Loading...