Ioana-Cuzino.net

Cine este tatal copilului Ramonei Badescu

La 50 de ani, Ramona Badescu se pregateste sa devina mamica. Vedeta este insarcinata in luna a noua si spune ca va avea un baietel.

Fericirea pe care o traieste Ramona Badescu este greu de descris in cuvinte. Vedeta si-a dorit foarte mult un copil, ba chiar a vrut sa apeleze la fertilizare in vitro, insa dupa un consult aceasta a aflat vestea mult asteptata. Din clipa in clipa Ramona si iubitul ei vor deveni parintii unui baietel.

“Eu, cu mult timp inainte, imi facusem procedura de congelare a ovulelor – despre care le sfatuiesc si pe tinere sa se informeze si sa o faca. Eu nu stiam despre asta, dar o prietena mi-a sugerat acum cativa ani lucrul acesta. Chiar daca am 50 de ani ca varsta anagrafica, ca varsta biologica am vreo 32, asa cum arata analizele, pentru ca nu am facut niciodata excese si am avut o viata sanatoasa. Eu si iubitul meu luasem hotararea ca, in luna ianuarie, sa recurgem la fertilizare, dar cand m-am dus sa incep procedura, cu toate analizele, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un suras enorm si m-a surprins spunandu-mi ca eram deja insarcinata in doua saptamani”, a declarat Ramona Badescu pentru OK! Magazine.

Cine este tatal bebelusului

Ramona Badescu este foarte discreta cand vine vorba despre viata ei personala. Viitoarea mamica nu a dezvaluit cine este tatal copilului ei, insa a dezvaluit cum s-au cunoscut, dar si cum acesta a reusit sa o cucereasca.

“Ne-am cunoscut in cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima intalnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era imbrăcat intr-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de cateva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut in aşa fel incat după două zile, in timp ce eram in maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, intr-o altă maşină, să-mi sară in ochi culoarea albastră a unui costum.

Era chiar per soana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mana in semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se intoarcă. A coborat din maşină, a venit la mine şi mi-a spus: „Bădescu, ce faci aici?. In acel moment eram foarte tristă in urma veştii primite şi am rămas surprinsă să aflu că el ştia de această veste tristă. M-a susţinut moral, incet-incet am inceput să vorbim şi ne-am dat seama că, in spatele unei măşti de formalităţi şi de duritate, există o umanitate specială. L-am văzut apoi cu alţi ochi, dar soarta a vrut ca eu a doua zi să plec in Malta, unde aveam un spectacol şi după aceea am venit acasă, la Bucureşti.

De obicei, indepărtarea stinge un foc mic, dar la noi l-a aprins şi a devenit un incendiu, pentru că faptul că eu eram departe ne-a ajutat să vorbim foarte mult la telefon şi să ne cunoaştem. Aşa incat au urmat trei săptămani de convorbiri asidue şi acel om dur, plin de el, imbrăcat intr-un costum albastru strident, m-a făcut să mă indrăgostesc cum nu am mai simţit niciodată iubirea in viaţa mea”, a mai declarat Ramona Badescu.