Ioana-Cuzino.net

Cine este iubitul Marei Banica?! Cei doi au fost retinuti la granita

Cine este iubitul Marei Banica! Cei doi au fost retinuti la granita.

Mara Banica iubeste din nou, dupa ce in urma cu cateva luni a pus punct unei relatii de cativa ani. Dupa ce a trecut peste aceasta despartire extrem de dureroasa, cunoscuta jurnalista si-a gasit linistea in bratele altui barbat.

Invitata intr-o emisiune TV, vedeta a vorbit despre noua sa relatie, precum si despre vacanta pe care a petrecut-o tocmai in Africa de Sud.

Mara a dezvaluit si identitatea barbatului cu care se iubeste, dupa ce in vacanta l-a ascuns in spatele unei masti, de fiecare data cand au facut fotografii impreuna.

Loading...

In timpul vacantei din Africa de Sud, Mara Banica si iubitul sau au calatorit mai bine de 2000 de kilometri, iar la un moment dat au ajuns si in Swaziland. Eswatini, oficial Regatul Eswatini, in trecut Regatul Swaziland, este o tara din sudul Africii, situata intre Africa de Sud la vest si Mozambic la est.

Insa, pentru ca nu a avut viza de trecere, Mara a fost oprita la granita. Granicerii i-au permis numai iubitului Marei, de nationalitate germana, sa treaca, insa acesta a refuzat, asa ca au ocolit tara si au ajuns intr-o alta destinatie.

Mara vrea discretie in viata sa personala

Mara Banica a mai facut o gluma in cadrul aceleiasi emisiuni si a spus ca, pentru o suma potrivita de bani, iubitul sau ar fi dispus sa isi faca identitatea cunoscuta. Pentru moment, insa, cei doi prefera sa isi petreaca povestea de dragoste departe de ochii curiosilor.

10 Things To Eat At Jewel Changi Airport
De altfel, in ultimele luni, Mara a calatorit de mai multe ori in Germania, iar cu ocazia aceasta, fanii ei si-au putut da seama de ce alegea ea atat de des aceasta destinatie.

Loading...