Ioana-Cuzino.net

Cine a fost PRIMA iubită a lui Liviu Vârciu.

”Showbiz-ul este un pat imens de pe care nu s-au mai schimbat cearceafurile de foarte mult timp”. Vorba aceasta îi aparține lui Cătălin Botezatu și rezumă foarte bine relațiile care s-au consumat în lumea noastră mondenă. Liviu Vârciu este unul dintre cei care și-a ”împărțit” iubitele.
Cu siguranță multă lume se gândește la Adelina Pestrițu atunci când se vorbește de prima și cea mai mare dragoste a lui Liviu Vârciu. Ei bine, nu este ea. Chiar el a recunoscut în timpul unei emisiuni, la Kanal D, faptul că prima lui iubire a fost Claudia Pătrașcanu.

“Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit”, a mărturisit Vârciu.

Liviu Vârciu se însoară?
Liviu Vârciu și Anda Călin sunt, din nou, împreună. Cei doi s-au împăcat – la începutul primăverii – ba chiar au și mers, ulterior, într-o vacanță de vis, acolo unde au reglat totul. Au șters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” între ei și au decis să aleagă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru Anastasia, micuța pe care o au împreună.

Anda a declarat că ea și Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri strânse în timp – și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său.
„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Iar acum, din câte se pare, bat clopote de nuntă, așa că ne putem aștepta ca Liviu Vârciu și Anda să ajungă, fericiți, la altar.