Ioana-Cuzino.net

Ce studii are, de fapt, Andra Maruta

De aproape două decenii de când s-a lansat în muzică, Andra reușește să transforme fiecare melodie pop sau R&B pe care o scoare într-un hit, iar versurile ajung direct la sufletele oamenilor.

Prezentă atât de des pe scenele din țară, dar și din străinătate, ocupată cu filmările pentru “Românii au talent”, “Vocea României” sau alte emisiuni unde onorează invitațiile, dar și cu doi copii mici și un soț, artista are foarte puțin timp liber. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care mulți s-au întrebat ce studii are, de fapt, Andra Măruță… care este meseria ei de bază.

Ce studii are, de fapt, Andra Măruță. Care e meseria ei

Talentata cântăreață a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret, iar în timpul unor declarații, ea a dezvăluit că… în viitor, își dorește să devină profesoară de muzică și să îi învețe pe copiii din noua generație tainele notelor aflate pe portativ.

Loading...

“Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a declarat artista.

În prezent, Andra Măruță se află în plin turneu național: “Tradițional” alături de Orchestra Fraţilor Advahov. După ce a cântat pentru fanii din Londra Chișinău, Bacău și Oltenia, în perioada următoare, ea va poposi în orașele din Oltenia.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Loading...