Ioana-Cuzino.net

Ce spune Teo Trandafir despre fostul sau sot. „Un bou…”

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au casatorit cu mare fast, dar casnicia lor nu a durat mai mult de jumatate de an. Fostul sportiv a parasit-o pe vedeta TV, iar gurile rele au sugerat ca unul dintre motivele despartirii ar fi fost pasiunea lui Iosef pentru jocurile de noroc.

Teo a recunoscut ca fostul ei sot juca frecvent poker, dar vedea in asta o pasiune constructiva pentru un sport care in Romania capata o amploare tot mai mare si din ce in ce mai multi adepti.

In urma cu cativa ani, vedeta a lasat sa ii scape o remarca la adresa lui Iosef, imediat dupa ce Ellie White cantase „Mi-e sete de tine”. Melodia se pare ca a rascolit-o cumplit.

„Ce piesa… Iubeam un bou pe atunci. Ce tampita eram. Credeam in iubire pe atunci. Acum toata lumea ma intreaba daca sunt bine. Da, sunt bine, de cand mi-am dat seama ca boul e bou si de Anul Nou”, a spus Teo.

Loading...

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au cunoscut in 2012 pe un site de socializare si doar dupa cateva luni s-au casatorit. Mariajul lor a durat numai jumatate de an, apoi barbatul a inaintat divort si a parasit caminul conjugal.
Constantin Iosef si-a deschis un fast-food la Obor, dar care a dat faliment in cateva lun, scrie evzmonden.ro

Loading...