Ioana-Cuzino.net

Ce şanse de supravieţuire are Mario Iorgulescu! Medicii au făcut anunțul

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias din Capitală. Tânărul de 24 de ani a fost implicat într-un grav accident rutier produs sâmbătă spre duminică.

Ce şanse de supravieţuire are Mario Iorgulescu! Medicii au făcut anunțul
Mario Iorgulescu conducea un bolid de lux, în momentul în care a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și a izbit violent un vehicul care circula regulamentar. Bărbatul aflat în mașina lovită a murit pe loc.

Mario Iorgulescu a fost dus de urgență și supus unei intervenții chirurgicale. Medicii sunt rezervați privința șanselor de supraviețuire.

‘A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic‘, declara pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, duminică, 8 septembrie.

Loading...

Un martor aruncă bomba! Ce ar fi făcut Mario Iorgulescu imediat după accident! A coborât din mașină și…
Cancan.ro
Un martor aruncă bomba! Ce ar fi făcut Mario Iorgulescu imediat după accident! A coborât…
În momentul impactului, motorul mașinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mario Iorgulescu a mai fost implicat în scandaluri. În trecut, el a fost arestat preventiv pentru că ar fi sechestrat un individ, împreună cu câțiva prieteni, pe care l-ar fi bătut. Mario a scăpat, însă amicii lui au ajuns la închisoare.

Sursa: stirileprotv.ro.

Loading...