Ioana-Cuzino.net

Ce s-a aflat astazi despre Alexandru Cumpanasu!

Ministrul Culturii i-a oferit lui Alexandru Cumpanasu suma de un milion de lei pentru a realiza mai multe brosuri pentru fundatia lui, in urma cu un an. Ulterior s-a descoperit faptul ca acestea au fost realizate cu informatii copiate de pe Wikipedia si Google.

Asadar, acum Directia Nationala de Anticoruptie, le-a cerut reprezentantilor Ministerului Culturii documentele necesare contractului pe care l-au incheiat cu Alexandru Cumpanasu pentru aceasta actiune. Actiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu a fost facuta in cadrul programului pentru Centenar, respectiv trei lucrari despre Marea Unire.

Potrivit libertatea.ro, brosurile, care nu aveau mai mult de 18 pagini fiecare au fost luate cu copy-paste de pe Wikipedia si Google aproape in totalitate. Ulterior, Alexandru Cumpanasu a sustinut ca brosurile erau de fapt niste carti pe care le-a scris in decursul unei luni, iar varianta a fost sustinuta si de reprezentantii Ministerului Culturii. Acum, DNA a cerut acele carti, dar si proiectul depus de asociatia lui Alexandru Cumpanasu la Minister.

Alexandru Cumpanasu, alaturi de familie in scandalul din Caracal

Alexandru Cumpanasu a fost foarte vocal de cand s-a aflat despre crimele lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a fost alaturi de familia lui si a mers des la emisiunile televizate, fiind convins ca nepoata lui este inca in viata si dorind sa devoaleze reteaua de traficanti de carne vie din care se presupune ca ar face parte si Gheorghe Dinca.