Ioana-Cuzino.net

Ce mașină conduce acum Șerban Huidu după ce a avut interdicție 6 ani de la șofat

Șerban Huidu s-a născut pe 16 iulie 1976 la București, România și este un realizator român de radio și televiziune. Este cunoscut pentru prezentarea împreună cu Mihai Găinușă a emisiunii satirice Cronica Cârcotașilor, difuzată de Prima TV.

Pe 16 octombrie 2011, mașina condusă de Șerban Huidu a lovit frontal o Dacie Logan care venea din contrasens, în localitatea Timișul de Sus. Vedeta se afla în mașină împreună cu familia și bona copiilor. Impactul s-a produs într-o curbă, pe un carosabil umed.

Mașina condusă de Șerban Huidu după interdicția de 6 ani
Șerban Huidu a fost condamnat, pe 7 februarie 2013, la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după accidentul din toamna anului 2011 în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni. Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov a prevăzut și o interdicție pentru Huidu de a se urca la volan în următorii 6 ani. Termenul respectiv a expirat ieri, așa că începând de astăzi, Șerban Huidu poate conduce din nou o mașină. Tot ieri a expirat și termenul de 6 ani de supraveghere, în cadrul căreia Șerban Huidu era obligat să se prezinte regulat la serviciul de probațiune și să comunice orice schimbare de domiciliu sau de serviciu.

Pe 6 februarie 2019, această interdicție a expirat, așa că Șerban Huidu poate conduce din nou o mașină, tot atunci Șerban Huidu a scăpat și de cei 6 ani de supraveghere. El a avut voie să facă din nou școala de șoferi și să dea examen pentru a obține din nou permisul de conducere. Accidentul, în care au murit trei persoane, l-a marcat pe realizatorul TV, care a apelat și la psiholog.

Șerban Huidu conduce din nou o mașină, după 6 ani de interdicție.
„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur.”, a povestit omul de televiziune.

Șerban Huidu rămâne fidel mărcii Mercedes
La un an de la teribilul accident în care a fost implicat Șerban Huidu, acesta a investit 60.000 de euro pentru a-și face cadou un Mercedes ML 350, aceași marcă, dar o variantă 2012 a bolidului care a provocat tragedia de pe DN1.

Potrivit Cancan, fostul „carcotas” s-a lăsat condus de șofer prin tot orașul. Primul drum pe care l-a făcut Huidu a fost la sediul postului de radio unde lucrează, acolo unde a zăbovit aproximativ două ore.