Ioana-Cuzino.net

Ce cura de slabire tine Ioana Ginghina in fiecare vara? Consuma un singur aliment si reuseste sa slabeasca 5 kilograme intr-o saptamana

Ioana Ginghina este adepta unui stil de viata sanatos, iar de o buna perioada de timp, atat ea, cat si restul familiei s-au indreptat catre alimentatia vegana. In fiecare vara, actrita si-a facut un obicei din a tine o dieta de detoxifiere, reusind sa slabeasca pana la 5 kilograme intr-o singura saptamana.

Cum sezonul estival a inceput, iar perioada concediilor este tot mai aproape, o multime de femei isi doresc sa arate perfect in costum de baie. Daca eforturile depuse pana acum nu au dat chiar cele mai bune rezultate, dietele de detoxifiere pot reprezenta o metoda prin care sa fie eliminate toxinele din organism. In plus, acestea sunt eficiente si in lupta kilogramelor in plus.

Ce cura de slabire tine Ioana Ginghina in fiecare vara?

In fiecare vara, Ioana Ginghina tine o cura de slabire care o ajuta sa se pregateasca pentru vacanta. Pentru ca este o mare iubitoare de pepene, actrita consuma fructul cateva zile la rand, iar rezultatele sunt mult peste asteptari. Cosumand doar pepene timp de o saptamana se pot pierde pana la 5 kilograme, iar efectele sunt vizibile nu doar la nivelul siluetei, ci si pielea este mult mai luminoasa.

What to do in Chile: Soft Adventure Patagonia – Open Nature
“Mananc doar pepene si astfel dau un “concediu” sistemului digestiv. Cura se tine trei, cinci sau zece zile. Eu o fac cat mai mult!”, a spus Ioana Ginghina, potrivit libertatea.ro.